SECRETUL IMPLANTULUI MAMAR CU ASPECT NATURAL

Ai luat vreodată în considerare ideea implanturilor mamare? Este una din cele mai solicitate proceduri chirurgicale cosmetice realizate în rândul româncelor.

Senzațiile de disproporționare sau inadecvare în concordanță cu corpul tău pot fi descurajante. Implanturile mamare le pot ajuta pe femeile care se luptă cu imaginea și stima de sine! Procedura este benefică pentru pacientele care doresc să îmbunătățească forma generală sau plinătatea bustului lor, precum și pentru femeile care îți doresc să își mărească sânii. Multe femei își fac griji că în urma operației își pot pierd aspectul sau senzația naturală a sânilor. Din fericire, există multe opțiuni disponibile pentru femeile care își doresc un rezultat cât mai natural, astfel acestea pot discuta cu un medic specialist în chirurgie estetică despre diferitele tehnici și tipuri de implanturi pe care le pot lua în considerare.

Desigur, este imposibilă garantarea unor rezultate care vor reda perfect suprafața țesutului natural al sânului, însă găsirea unui chirurg estetician expert în conturarea corpului și chirurgia estetică a sânului poate ajuta foarte mult la reducerea riscului de complicații sau reacții adverse nedorite.

La Clinica BePerfect, chirurgia implantului mamar este condusă de Dr. Bortolini Alin, medic specialist în chirurgia plastică și estetică.

Pregătirea pentru operația de mărire a sânilor

Pentru obținerea celor mai bune rezultate posibile, pacientelor le este recomandat să trateze operația de mărire a sânilor cu maximă seriozitate! Schimbările în materie de stil de viață sunt recomandate înainte și după tratamentul operației. Este foarte important ca pacientele să lase mușchiul și țesutul să se vindece în mod corespunzător! Dacă dorința pacientei este de a avea implanturi cu un aspect cât mai natural, iată câteva din sfaturile care le vor ajuta să obțină acest lucru:

Siliconul este o opțiune mai bună – Implanturile mamare umplute cu gel siliconic coeziv reprezintă cea mai populară alegere printre femeile care doresc implanturi mamare cu aspect natural. Datorită formei și texturii specifice, acest tip de silicon ajută la obținerea rezultatului dorit cu mai multe șanse de reușită. Întreabă chirurgul dacă această opțiune este potrivită pentru tine!

Implanturile anatomice mimează forma naturală a sânului– Numite și implanturi rotunde, acestea se așează în poziția lor într-un mod firesc care face implantul să semene mai mult cu fizionomia naturală a sânului.

Textura implantului poate ajuta la evitarea deplasării acestuia – Vorbeste cu chirurgul despre implanturile texturate. Implanturile anatomice nu afectează de obicei aspectul sânului în cazul în care își schimbă poziția, dar dispozitivele anatomice pot fi texturate pentru a le împiedica din a se deplasa.

Alte sfaturi, cum ar fi consumul de alimente sănătoase și renunțarea la obiceiurile nocive precum fumatul și consumul excesiv de alcool pot ajuta, de asemenea, pacientele care doresc implanturi mamare cu aspect cât mai natural.

Evitarea acestor obiceiuri poate reduce riscul apariției problemelor de întărire, mișcare, rupere sau alte probleme ale siliconului. Aceste situații pot afecta sănătatea pacientei și aspectul natural general al implanturilor mamare. Chirurgul vă va oferi o listă clară cu instrucțiuni de urmat.

LA CLINICA BEPERFECT, CHIRURGIA PLASTICĂ ESTE MAI MULT DECÂT O ÎMBUNĂTĂȚIRE A ÎNFĂȚIȘĂRII!