TRATAMENTE ÎMPOTRIVA RIDURILOR LA CLINICA BEPERFECT BUCUREȘTI

Dă timpul înapoi … Când vârsta începe să ne afecteze pielea, rezultatul va apărea sub formă de riduri, cute adânci, riduri de expresie, linii de încruntare, linii în zona frunții și în jurul buzelor.

Impactul vârstei și a altor factori care dăunează tenului, din păcate, este notabil și frustrant. Ne pot fi afectate stima de sine, încrederea în sine și starea de bine. Din fericire, există soluții. Tratamentele cosmetice sigure și inovatoare oferite în cadrul Clinicii BePerfect București te pot ajuta să scapi de riduri și să îți întinerești aspectul întregii fețe.

Procedurile injectabile cu toxina botulinică pot fi, de asemenea, utilizate ca tratament pentru transpirația excesivă, migrene, ridicarea frunții și pentru corectarea bărbiei.

Tratamentele împotriva ridurilor sunt non-invazive

Unul dintre principalele beneficii ale tratamentelor cosmetice antirid este că nu necesită intervenții chirurgicale, oferindu-ți proceduri injectabile cu toxina botulinică cu risc scăzut. În loc să îți faci un lifting complet facial, poți pur și simplu să apelezi la câteva injecții în zona dorită și apoi să îți continui ziua fără probleme. În acest fel nu vei petrece nopți în spital și nu vei fi expusă la proceduri riscante!

Această opțiune este perfectă pentru persoanele cărora nu le place ideea intervenției chirurgicale (sau pur și simplu nu au timp pentru o procedură care necesită mai mult timp).

Tratamentele antirid necesită doar câteva zile pentru a-și face efectul

Nu trebuie să îți faci griji în privința vânătăilor și umflăturilor severe. Deoarece este o procedură non-invazivă, vei observa doar o inflamație ușoară și te vei bucura de rezultate vizibile în doar trei zile. Rezultatele finale vor fi complete în câteva săptămâni, însă în câteva zile vei observa că pielea ta este mai plină de culoare, mai netedă și mai întinerită.

Tratamentele împotriva ridurilor nu sunt dureroare

Dacă nu îți surâde ideea unei proceduri dureroase, procedurile injectabile antirid cu toxina botulinică sunt perfecte pentru tine. Tratamentul împotriva ridurilor cu (toxina botulinică) este injectat direct în mușchii din jurul ridurilor cu ajutorul unui ac foarte mic. Pentru a avea un confort deplin se folosește o cremă anestezică sau anestezie locală, astfel încât tratamentul va fi nedureros!

Tratamentele împotriva ridurilor sunt semipermanente

Procedurile injectabile antirid sunt semipermanente, așa că nu trebuie să îți faci griji pentru schimbarea permanentă a aspectului feței. Acest lucru înseamnă că ai mai mult control asupra rezultatului final, așa că ai mai multe șanse de a evita efectul unei fețe „înghețate” de care se îngrijorează atât de multe femei!

Timpul de recuperare este rapid

În timp ce intervenția chirurgicală poate presupune săptămâni de recuperare, procedurile injectabile cu (toxina botulinică) au nevoie doar de câteva zile pentru a se vindeca complet. De fapt, majoritatea femeilor se întorc la muncă în aceeași zi a procedurii.

Procedura este rapidă

În mod normal, durează doar zece minute pentru a finaliza întreaga procedură, deci nu este nevoie să îți iei o zi liberă de la locul de muncă.

Sunt Dr. Bortolini Alin, medic specialist chirurgie plastică și estetică, fondatorul conceptului de frumusețe integrată Be Perfect și te aștept să îmi spui ce dorești să modifici sau să îmbunătățești la tine!