LIPOFILLING – REMODELARE FACIALA CU GRASIME

Inainte de interventia de lipofilling facial

Interventia de lipofilling facial

Dupa operatia de lipofilling facial

Cat costa o operatie de lipofilling facial?

Lipofilling

Se adreseaza tuturor zonelor faciale sau corporale care au nevoie de surplus de volum,  producand rezultate sigure, de lunga durata si cu un aspect natural. Tehnica presupune utilizarea de grasime proprie pentru a umple o zona care are nevoie de volum in plus. Grasimea se recolteaza din alte zone, bogate in tesut adipos, cum ar fi abdomenul, coapsele, si este prelucrata si reinjectata cu ajutorul unor canule speciale foarte fine (ca un ac putin mai gros).

Utilizand microcanulele de injectare se poate transplanta grasime in regiunea santurilor nazogeniene, a cearcanelor, barbiei (mentonului) sau in regiunea pometilor, pentru a conferi tenului un aspect mai tonic si mai tineresc.

De obicei se practica o supra umplere a zonelor respective, in cazul in care pacientul agreeaza, stiut fiind ca 30-50% din grasimea transplantata se va resorbi in timp de cateva luni. Alta varianta este de a repeta procedura dupa 6 luni pentru a obtine un rezultat cat mai apropiat de cel dorit.

Aceeasi tehnica se practica si pentru alte zone ale corpului cum ar fi:

INAINTE DE INTERVENTIA DE LIPOFILLING FACIAL

In cadrul consultatiei vom discuta despre tot ceea ce presupune interventia de lipofiling (remodelare grasime) care sunt riscurile si limitarile ei iti voi raspunde tuturor intrebarilor pe care le ai. Vom face masuratori si vom alege impreuna cea mai buna varianta pentru tine.

Se evalueaza starea de sanatate (eventualele boli, alergii, medicamente uzuale). Ulterior se recomanda efectuarea unei  ecografi abdominale si analize de sange.

Lipofilling

Inainte de operatia de lipofilling se recomanda evitarea utilizarii cu cel putin 14 zile premergator interventiei a medicamentelor de tip anti-inflamatoare sau aspirina (favorizeaza sangerarea).

Anticonceptionalele trebuiesc oprite cu 4-6 saptamani inainte de operatie deoarece cresc riscul de complicatii tromboembolice (formarea de cheaguri in sange).

Trebuie evitata expunerea excesiva la soare sau la solar inainte de operatie

De asermenea, este recomandat sa se opreasca fumatul cu cel putin 1 luna inainte sau macar sa se reduca considerabil numarul tigarilor fumate pe zi (ingreuneaza procesul de cicatrizare si pot aparea complicatii).

Operatia de lipofilling ( transfer de grasime proprie) nu se efectueaza in perioada ciclului menstrual.

In ziua operatiei nu veti manca si nu veti bea nimic cu minim 6 ore inainte de aceasta.

Este recomandata evitarea unghiilor cu gel sau a culorilor inchise pentru ca interfera cu aparatele de anestezie *, cremelor de corp in dimineata respectiva.

INTERVENTIA DE LIPOFILLING FACIAL

Lipofilling

Operatia de lipofilling ( transfer de grasime proprie)  nu este dureroasa pentru ca se practica cu anestezie locala sau generala (daca este nevoie) si dureaza aproximativ 1 ora.

Inciziile (cicatricile)– sunt de obicei mici (3mm) si ascunse vederii, la nivelul ombilicului ( de unde se recolteaza de obicei grasimea), iar la nivelul fetei (unde se injecteaza grasimea) nu raman cicatrici. Initial are loc eliminarea grăsimii prin liposuctie în zonele unde aceasta este în exces ( abdomen, flancuri, coapse etc), aceasta se centrifugheaza, se purifica si se injecteaza cu ajutorul unor tehnici si canule speciale la nivelul fetei (lipofiling).

DUPA OPERATIA DE LIPOFILLING FACIAL

Daca se face sub anestezie locala nu  este nevoie de spitalizare iar daca este vorba de anestezie generala spitalizarea este de 1 zi.

Durerea postoperatorie este de regula de mica intensitate. Vanataile (echimoze) si umflaturile (edemul) de la nivelul zonelor operate dispar in doua saptamani.

In primele zile dupa operatie si trebuit urmat un tratament analgezic si antibiotic timp de 5-7 zile.

Trebuie sa veniti la control la inceput la 2-3 zile pana la 2 saptamani iar ulterior la 3,6,12 luni

CAT COSTA O OPERATIE DE LIPOFILLING FACIAL ?

Pretul unei interventii de lipofilling facial (transfer de grasime proprie)  include:

  • Consultatia preoperatorie
  • Analiza faciala digitala
  • Anestezia
  • Operatia
  • Controalele si pansamentele postoperatorii

 Pentru un pret exact programeaza-te  la o consultatie !

Lipofilling
Servicii Chirurgicale NOU! PLATA SI IN RATE! Preturi (EUR)
Lipofiling facial de la 1700
0767373328 drbortolini@beperfect.ro

Clinica isi rezerva dreptul de a selecta pacientii